Karosszéria Védelem
Karosszéria Védelem

Karosszéria Védelem

Óvja autóját a fizikai sérülésektől, láthatatlanul!

X-Pel Ultimate Plus valamint X-Pel Stealth karosszériavédő fóliák segítségével védheti a járművét a kőfelverődésektől, bogármaradványoktól, karcolásoktól, valamint egyéb környezetben előforduló fizikai és kémiai sérülésektől. Az eredmény kristálytiszta homogén felületű védelem, 10év garanciával!

Nagyon fontos, hogy ez nem csak azt jelenti, hogy 10évvel később nem lesz bebarnulva és repedezve a fólia, hanem le is lehet szedni a fényezett felület károsodása nélkül!

Az X-Pel Stealth (selyem matt felületű transzparens védőfólia) segítségével autóját egyedivé alakíthatja, ugyanis a gyári fényes színből matt felületet képez.

Tisztántartása nem igényel komolyabb feladatot, az éleknél ügyeljen hogy a magasnyomású tisztitóval ne kerüljön közel. A Tökéletes védelem érdekében X-Pel Fusion Plus kerámiabevonat ajánlott az egész autó felületére, beleértve az üvegfelületek és műanyag kiegészítők is! 9H keménységű nanotechnológiás kerámiabevonat, amely több éven keresztül képes megóvni a vízkőtől, a savas csapadékoktól valamint egyéb kémiai hatásoktól az autóját, emellet egyszerűbben tisztán tarthatja az autóját, ugyanis vízlepergető és kosztaszító tulajdonsággal bír a felület a védelem mellett!